fbpx

Linkki verkkokauppaan

Kallio Kipinöi täyttää marraskuussa 25 vuotta – tule mukaan!

Vuosi 2020 on Kallio Kipinöi -festivaalin 25-vuotisjuhlavuosi. 13.-22.11.2020 järjestettävän festivaalin huipentuma on lauantaina 21.11. järjestettävä Hämeentie-juhla. Molemmilla kokonaisuuksilla on omat Facebook-sivut, joita kannattaa seurata ohjelmatarjonnan tiimoilta. Kallio Kipinöi -viikolla on myös Instagramissa oma profiilinsa.

Kallio Kipinöi -festivaalin ohjelma koostuu perinteiseen tyyliin Kallion ja sen lähiympäristön yhteisöjen, yritysten ja asukkaiden itsenäisesti toteuttamista tapahtumista: teatteria, musiikkia, näyttelyitä, tilataidetta, tanssia, luentoja, työpajoja jne.

Ohjelmaan toivotaan mukaan ensisijaisesti maksuttomia, kaikille avoimia tapahtumia. Myös erilaiset virtuaalitoteutukset ovat tänä poikkeuksellisena vuonna erityisen tervetulleita.

Keräämme ohjelmasisältöä jokavuotiseen Kallio Kipinöi-festivaaliin 30.9. asti sähköisellä lomakkeella verkkosivuillamme osoitteessa kallionkulttuuriverkosto.fi/kalliokipinoi

Myös Hämeentie-juhlaan ehtii ilmoittautua mukaan vielä syyskuun aikana. Lomake tätä varten löytyy osoitteesta kallionkulttuuriverkosto.fi/hameentiejuhla2020

Tule mukaan luomaan yhteisöllistä kulttuuria Kallioon!

Kallion Kulttuuriverkosto
www.kallionkulttuuriverkosto.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *