fbpx

Linkki verkkokauppaan

Anton&Anton -elintarvikekioski Karhupuistossa haluaa tarjota ruokaa joka on valmista ja helppoa ottaa mukaan

Karhupuistossa on Anton&Antonin elintarvikekioski, joka on pitänyt ovensa auki koko kevään koronasta huolimatta. Se aloitti vuonna 2018. Anton&Antonin markkinointipäällikkö Anna-Kaisa Lehtisen mukaan kalliolaiset asioivat mielellään kivijalkaliikkeissä ja muissa pienissä paikoissa – se näkyi myös koronakevään aikana.

Anton&Anton haluaa tarjota ruokaa, joka on valmista ja helppoa ottaa mukaan.

Sen oma keittiö Järvenpäässä valmistaa suuren osan kioskin valikoimassa olevista tuotteista. Moni tuotteista tarjoillaan valmispakkauksissa ja materiaalien ekologisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota: ”Esimerkiksi läpinäkyvät rasiamme on valmistettu maissista ja ne voi laittaa bioroskikseen”, kertoo Anna-Kaisa Lehtinen.

Tuotteita saa selata netissä.

Aamuisin kello 8-11 saa kaurapuuroa, joka on kaupungin herkullisinta, sanoo Anna-Kaisa Lehtinen.

Puuroon saa itse valita omat herkkulisukkeensa kuten puolukka-mascarponea, omenahilloa, siemeniä tai granolaa. Aamupuuron jälkeen klo 11 alkaen tarjoillaan lounasta. Joka päivä on tarjolla keittolounas ja Anton&Antonin oman keittiön valmistamia salaatteja tarjoillaan koko päivän.

Aamiaisen ja lounaan lisäksi Anton&Antonissa tarjotaan muun muassa leipomotuotteita, juomia, keksiä, raakapatukoita, hedelmiä ja muita kaupunkilaisen kiireiseen arkeen sopivia tuotteita: ”Läheltä tuotuja ja mausta tinkimättömiä herkullisia tuotteita”, kiteyttää ajatuksen Anna-Kaisa Lehtinen.

Tarjolla on myös paljon luomua ja vegaanista. Yksi Anton&Antonin keittiön valmistamista päivän salaateista on aina vegaaninen, samoin keitoista useat ovat vegaanisia. Salaatteja voi ostaa valmiina kombona tai asiakas voi itse valita mieleisen salaattipohjan, proteiinin ja kastikkeen.

Anton&Antonissa myytäviä tuotteita valikoidessa seurataan mitä maailmalla tapahtuu. Sillä on omia signature-tuotteita kuten hilloja, luomukananmunia, granolaa ja mehuja.

Moni tuotteista on lähitoimittajilta esimerkiksi kombuchaa tulee Tampereelta, leipomotuotteita Helsingistä, mm. Teemu Auralta, jäätelöitä Lahdesta ja kahvi on helsinkiläisen Kaffa Roasteryn.

”Jos ajattelet tätä hetkeä mitä me eletään, meillä on aivan loistavia tuotteita välipalaksi ja lounaaksi kotikonttorille. Ateriat ovat hyvin pakattuja, helposti lämmitettäviä ja ravitsevia”, sanoo Anna-Kaisa Lehtinen.

Artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä

Tässä lyhyt kysely artikkelin lukeneille, vastaajien kesken arvomme lahjakortteja Kallion liikkeisiin:

Voit osallistua myös Digi-Kallion lukijakyselyyn, tässä linkki:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *