Pulmun uudet omistajat tekivät pientä remonttia – he odottavat että Pulmu taas vakiintuu ja saa tyytyväisiä asiakkaita

Pulmu-baari Fleminginkadulla on vaihtanut omistajaa. Uuden Pulmu-baarin  takana on kolme bangladeshilaislähtöistä omistajaa. He omistavat myös Kulma-baarin Malmilla.

Yksi omistajista on Hossain Sajjad, joka on syntynyt Bangladeshin pääkaupunki Dhakassa. Hän tuli Suomeen kuusi vuotta sitten ja teki MBA-tutkinnon. Sittemmin hän perusti yrityksensä. Kaksi muuta omistajaa ovat nimiltään Tuhin Alam ja Jannatul Ferdous Jisan.

Vielä Pulmun uudet omistajat eivät ole laajentamassa, mutta suunnitelmia hankkia uusia baareja on. Ensin he haluavat että Pulmu taas vakiintuu.

Nyt Pulmun sisätiloja on remointoitu. Enää ei ole paljoa remonttitarpeita, mutta uutta tehdään taas ehkä parin-kolmen kuukauden päästä, sanoo Hossain Sajjad.

Hossain Sajjadin mukaan Pulmu oli hyvä bisnes vielä pari vuotta sitten mutta korona on tuonut myyntiä alas. He haluavat parantaa myyntiä ja parantaa asiakaspalvelun laatua. Pulmun odotetaan taas kasvavan nopeasti, sanoo Hossain Sajjad.

Arkisin Pulmun baaritiskin takana tehdään aamuvuoroa ja iltavuoroa, viikonloppuiltoina tiskin takana työskentelee kaksi henkilöä. Lisäksi vanha baarimikko sai jatkaa Pulmussa.

Ihan odotusmyynteihin uuden Pulmun avajaisviikonloppu ei yltänyt, mutta jo seuraavalta viikolta Hossain Sajjad ja muut omistajat odottavat enemmän.

Pulmu on auki nyt korona-aikoina ma-pe 16-23 ja la-su 12-23. Normaaliaukiolot ma-pe 12-02 ja la-su 12-04.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.