Linkki verkkokauppaan

Moody Monday Hämeentie 92C:ssä on second hand -liike joka myy edullista kivaa käyttövaatetta mutta vähän kalliimpaakin löytyy

Moody Monday -second hand kauppa avautuu ensimmäinen päivä huhtikuuta osoitteeseen Hämeentie 92C. Se on perheyritys jota pyörittävät siskokset Kiia Aarnio ja Isa Heinonen. Sen on tarkoitus myydä edullista kivaa käyttövaatetta mutta löytyy myös merkkituotteita kalliimmalla.

Tila on juuri remontoitu heidän näköisekseen, ennen tiloissa sijaitsi zero waste- kauppa Unit Markt.

Nyt pienen haasteen tuo talonyhtiön teettämä julkisivuremontti, josta ei voi tietää kuinka kauan se kestää, kommentoi Kiia Aarnio. Ulkopuolelle tulee kolme kertaa kolme -metrinen lakana ja kadunvarteen kyltti, mutta vielä niitä ei ole voitu laittaa kun kauppa ei ole aukikaan.

Tila on remontoitu totaalisesti, yhteensä se on 150 neliötä. Omistajat halusivat nimenomaan kantakaupunkiin. Itse he asuvat Töölössä ja Espoossa. Kalusteita tiloihin on haettu ympäri Suomea kuten Turusta ja Tampereelta. Kaikki kalusteet ovat käytettyjä. Lähin kilpailija löytynee Töölöstä, Relove, joka toimii vähän samalla konseptilla, kertoo Kiia Aarnio.

Moody Monday on saanut jo ennen avajaisia palautetta että ovat tervetulleita nurkille, että tällaista juuri on kaivattu. Somessa he ovat jo päässeet tavoitelukuihin.

Moody Mondayn vaaterekit ovat täyteen vuokrattuja huhtikuun loppuun asti. Rekki maksaa 39-50 euroa viikossa, hieman riippuen ostetusta palvelusta. Vaihtoehdot ovat all inclusive tai itsepalvelu. Joko asiakas hinnoittelee itse tai Moody Mondayn väki tekee kaiken – hinnoittelee, höyryttää, hälyttää ja laittaa esille.

Moody Monday veloittaa palvelun mukaan myynnistä provisiona 20-50%.

Vaatteiden toivotaan olevan niin laadukkaita että myyjä itsekin niitä ostaisi. Seassa on suomalaisiakin merkkejä kuten Marimekkoa mutta muuten laidasta laitaan, Vero Modasta Hugo Bossiin. Hugo Bossin käyttämätön silkkipaita maksaa liikkeessä 45 euroa, uutena kaupasta parisataa. Alakerran pikkutilassa myydään lastenvaatteita.

Kiia Aarnion mukaan odotukset yritykselle ovat realistiset, vielä kuukausi sitten hän olisi sanonut että odotukset olisivat olleet kovat. Koronarajoitukset ovat hänen mielestään kummalliset, mammuttimarkkinoille saa mennä mutta äitinsä hautajaisiin ei.

Tiloihin tulee pieni kahvila, jossa myydään take awayna vegaanisia raakakakkuja, erikoiskahveja, sämpylöitä ja patonkeja.

Miltä näyttää kevätsesonki? ”Kevätsesonki on nyt varmasti odotettu, ihmiset kaipaavat piristystä ja raikkaita värejä!”, sanoo Kiia Aarnio.

Kaikissa tuotteissa on omat viivakoodinsa aivan kuin uusilla tuotteita kaupassa. Verkkokauppaa ei ole vielä pystyssä, vain kalliimpia vaatteita kannattaisi sinne laittaa myyntiin.

Moody Monday on auki maanantaista sunnuntaihin, arkisin klo 10-18 ja viikonloppuisin 11-17. Ihmiset kiertävät kirpputoreja lähinnä viikonloppuisin, mutta Kiia Aarnio kutsuu asiakkaat sisään minä päivänä tahansa.

Artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *