fbpx

Linkki verkkokauppaan

GROOM Hideout Näkinkuja nelosessa erikoistuu miesten hiuksiin ja partoihin – ketjulla on parturiliikkeitä ympäri Suomea

GROOM-parturiketjun Hideout sijaitsee Näkinkuja nelosessa. Sen liikevastaavana toimii Anniina Saarinen ja Emma Kärenlampi parturina. GROOM-parturiliikkeitä on tällä haavaa 21, juuri tammikuussa avataan Kauniaisiin uusi. Liikkeitä on ympäri Suomea – esimerkiksi Tampereella, Lohjalla, Järvenpäässä, Hämeenlinnassa ja Turussa.

GROOM-parturiliikkeet ovat erikoistuneet miesten hiuksiin ja partoihin. Asiakkaista monet ovat miehiä, käy joitain naisiakin, ketään ei suljeta pois, vakuuttaa Anniina Saarinen.

Partaa voi tulla siistimään, sitä voi leikata veitsellä, muotoilla tai tehdä amerikkalainen parranajo. Nämä vievät aikaa siinä vartista tuntiin, kertoo Emma Kärenlampi. Hiustenleikkaukseen liittyy myös GROOM Hideoutissa hiustenpesu.

GROOM-parturiliikkeissä on paljon samaa sisustuksessa, mutta niitä myös teemoitetaan, rock-GROOMISSA on rock-sisustus, sport-GROOMISSA taas sporttinen, selittää Anniina Saarinen.

Anniina Saarinen ei koe kilpailua Kalliossa mitenkään erikoisen kovaksi, edes ketjujen välillä. Asiakkaitakin käy kaikenikäisiä, nuorimmat ovat vasta parivuotiaita. Liikkeessä on myynnissä myös parranajo- ja hiustenhoitotuotteita, sekä kotimaisia että ulkomaisia.

Hideout on sijainnut nyt paikalla seitsemisen vuotta, se avautui vuonna 2015. Kulmat saavat Anniina Saariselta kiitosta.

Korona-aikoina on välillä ollut rauhallista, hän selittää, hieman riippuen miltä sulkutilanne maassa on näyttänyt. Parturiliikkeitä ei kuitenkaan pakotettu täyssulkuun. Rajoituksien mukaan liikkeessä tehostettiin siivoamista tai käytettiin paljolti maskeja.

GROOM Hideout on auki arkisin 9-20, lauantaisin 10-17 ja sunnuntaisin suljettu.

Artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *