fbpx

Linkki verkkokauppaan

Tacoravintola SLO Bros löytyy Hakaniemen K-Marketista Porthaninkadulta – veljessarja Hämäläinen sai sytykkeen meksikolaiseen ruokaan Kaliforniasta

Tacoravintola SLO Bros avasi ketjun toisen ravintolansa marraskuussa Porthaninkadulle Hakaniemen K-Marketin yhteyteen. Heidän ensimmäinen ravintolansa sijaitsee Järvenpäässä, siellä myös K-Citymarketin yhteydessä. Ravintoloita pyörittää veljessarja Jaakko, Kalle ja Matti Hämäläinen.

Jaakko Hämäläisen mukaan Järvenpään ravintola on todella suosittu ja uutta ravintolaa Helsinkiin on kovasti toivottu. Moni vanha asiakas seurasi mukana uuteen SLO Brosiin, jonka tuotteita on voinut ostaa Hakaniemestä vain foodtruckista, joka oli paikalla muun muassa kesällä vuonna 2020. Veljekset saivat hyvää palautetta ja miettivät, että ravintola pitäisi perustaa Hakaniemeen.

Hämäläisten veljessarja on Hyvinkäältä kotoisin. Puoli vuotta sitten Porthaninkadun K-Marketin kauppias kysäisi, haluaisivatko veljekset perustaa myös sinne ravintolan. Järvenpään SLO Bros -ravintola sijaitsee foodcourt-käytävässä.

Porthaninkadun SLO Bron avokeittiössä pääsee itse seuraamaan, kun ruokia tehdään. Kaikki valmistetaan paikan päällä itse: paistetaan lihat, tehdään kastikkeet ja lisukkeet, ”Mitään ei tule purkista valmiina”, kuittaa Jaakko Hämäläinen. Lihat marinoidaan ja paistetaan ympäri päivän tai yön yli.

Ravintolassa on tarjolla erilaisia tacoja, ne ovat omalla reseptillä vehnästä tehtyjä – on nautatacoja, possutacoja, kanatakoja, vegaanisia tacoja ja kalatacoja. Moni kilpailijoista käyttää autenttista meksikolaista maissitortillaa, mutta SLO Bros tekee sen vehnästä.

SLO Bros tarjoaa lisäksi muun muassa nachoja, peruna-annoksia ja kaiken päälle kermaista simpukkakeittoa Clam Chowderia. Keittoon inspiraatio on haettu San Franciscon satamalaitureilta. Se tarjoillaan maalaisleivän sisässä.

Idea tacoravintolaan syntyi vuonna 2017 kun veljekset olivat Kaliforniassa San Louis Obispo -kaupungissa. Kaupungin nimi jäi myös ravintolan nimen SLO-lyhenteeseen. Se tarkoittaa myös pitkää kypsytysaikaa.

He olivat pitkään haaveilleet omasta ravintolasta ja päättivätkin, että meksikolainen ruoka voisi olla se juttu. Esimerkiksi Los Angelesissa tacokulttuuri painottuu aika lailla foodtruckeihin ja pieniin kuppiloihin.

SLO Bros palvelee maanantaista lauantaihin kello 11-20, sunnuntaina ovet pysyvät toistaiseksi kiinni.

Artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *