4Runners myy juoksukenkiä nyt Helsinginkadulla, Cycle Centerin tiloissa!

4Runners palvelee tätä nykyä samassa tilassa Cycle Centerin kanssa, osoitteessa Helsinginkatu yhdeksän. Molemmat omistaa Tomi Kanto. 4Runners myy juoksukenkiä.

Aiemmin 4Runners piti myymälää Kluuvin kauppakeskuksessa, parhaimmillaan sillä oli yli kaksisataa neliötä myymälätilaa. Vuokraisäntä ei joustanut vuokrien suhteen, joten oli paikallaan vaihtaa paikkaa. Myymälä ehti sijaita siellä kuutisen vuotta.

Tomi Kanto: ”Meille on tullut vuosien varrella paljon kanta-asiakkaita, päätimme pistää 4Runnersin tämän pyöräliikkeen yhteyteen, samat kanta-asiakkaat löytävät myös hyvät kengät tästä.”

4Runners myy laatulenkkitossuja: New Balancea, Hokaa ja Sauconya. Lisäksi myymälästä saa sukkia, kaikkea mitä lenkkeillessä tarvitsee.

Moni, joka harrastaa vaikka triathlonia, tarvitsee itselleen myös hieman erikoisempaa kenkää. Hintahaitari juoksunkengillä on hiukka alle satasesta 250:een.

Nyt eletään lenkkarinkuluttajan sesonkiaikaa. Tomi Kanto lupaa, että 4Runnersin kengät kestävät sellaisen 600-800 kilometriä, tosin aktiivijuoksija voi juosta jopa 100 kilometriä viikossa, joten kenkiä joutuu vaihtamaan useammin.

Tomi Kannon mukaan Helsinginkadun liikkeeseen voi olla asiakkaiden helpompikin päästä kuin Kluuviin. Kohta avautuu 4Runnersin uusittu nettikauppa.

Artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.