Kiinnostaako luova kirjoittaminen? Lähde Torsti Lehtisen Sanojen avaruus -kurssille koti- tai ulkomaille – ota yhteyttä torstilehtinen@gmail.com

Vaikka Torsti Lehtinen saa valtion ylimääräistä taiteilijaeläkettä, joka myönnetään ansiokkaasta taiteellisesta toiminnasta, hän pyörittää kirjoittajakoulua. Koulutustyöllä hän rahoittaa kirjojensa kirjoittamisen.

Torsti Lehtinen antaa kirjailijoiksi pyrkiville editointiapua. Sanojen avaruuden koulutusjakson jälkeen on kuusi henkilöä ylittänyt kustannuskynnyksen.

Lisäksi Torsti Lehtinen pitää ulkomailla filosofian ja luovan kirjoittamisen kursseja: Ateenassa, Roomassa ja Berliinissä. Nyt keväällä hän pitää seuraavan kirjoituskurssin Kööpenhaminassa, vanhassa kotikaupungissaan. Sitä monet hänen entiset kurssilasiensa ovat toivoneet.

Torsti Lehtinen on tehnyt yhteistyötä Valamon opiston ja aiemmin myös Hämeen kesäyliopiston kanssa. Hämeen kesäyliopisto päätti käytäntöjään uudistaessaan olla enää hallinnoimatta ulkomaisia kursseja, joten Torsti Lehtinen pyörittää kurssit Sanojen avaruus -toiminimensä kautta.

Kööpenhaminan kurssille pääsee ilmoittamalla Torsti Lehtiselle mielenkiinnosta ja maksamalla satasen takuusumman. Tämän jälkeen voi sopia majoitus- ja luentotiloista Kööpenhaminassa.

Kööpenhaminan lisäksi suunnitteilla on Berliinin-kurssi. ”Minulla on ystävä, joka asuu Berliinissä ja saan sieltä todennäköisesti hyvät tilat” hän sanoo.

Myös Suomen kulttuurikeskus Roomassa suhtautuu edelleen hyvin suopeasti yhteistyöhön Torsti Lehtisen kanssa. Hän on siellä joskus asunutkin ja tutustunut talonväkeen. ”Kulttuurikeskus Villa Lante on kaupungin parhaalla näköalapaikalla” sanoo Torsti Lehtinen.

3 Replies to “Kiinnostaako luova kirjoittaminen? Lähde Torsti Lehtisen Sanojen avaruus -kurssille koti- tai ulkomaille – ota yhteyttä torstilehtinen@gmail.com

  1. Kiinnostuin Torstin kirjoittajakurssista. Jutusta jäi paljon kysyttävää. Mistä saan tarkempia tietoja (mm ajankohdat, hinnat, koulutuksen järjestelyt ym)?

  2. Hienoa että jatkat. Mielellä i näkisi että. Milloin äniitä järjestät missäkin. MM

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.