Terazzi Sörnäistenrannassa avautuu taas pian kesäkaudeksi, paikasta toivotaan paikallisten omaa olohuonetta – jättiscreeni näyttää suuret tapahtumat

Terazzi-nimistä ravintolaterassia Sörnäistenrannassa, Miina Sillanpään aukiolla, pyörittää kolmen yrittäjän joukko Jarkko Sistonen, Rocky Singh ja Ranbir Sodhi. Heillä on paljon taustaa ravintola-alalta. Ranbir ja Rocky ovat pyörittäneet muun muassa huippusuosittua Stadin Tähteä. Tällä hetkellä Ranbirilla on Vene Bar & Bistro -ravintola Kruunuvuorenrannassa ja Rockylla Bella Bella Sompasaressa sekä All Star Sports Bar Sörnäisissä.

Omistajat ostivat alueen viime kesänä ja avasivat heinäkuussa. Paikalla on ennen sijainnut Leblon-niminen terassiravintola. He omistavat myös 600-asiakasta vetävän suurterassin Tikkurilan keskustassa, joka on varsinkin lätkän MM-kisojen aikaan ollut tupaten täynnä.

Sörnäistenrannan Terazzillekin tulee kesäksi jättiscreeni mistä voi seurata lätkän MM-kisoja ja jalkapalon EM-kisoja sekä mahdollisia muita tilaisuuksia.

Tänä vuonna Terazzin on tarkoitus avautua toukokuun kymmenes päivä: samana päivänä alkavat myös jääkiekon mm-kisat ja Suomi kohtaa Tsekin klo 21:00. Asiakaspaikkoja ravintolalla on parisen sataa.

Terazzin yhteydessä toimii Ronin -niminen street food ravintola, joka on uusinut menunsa täksi kesäksi. Ronin toiminnasta vastaa Paul Tello, joka on mukana myös huippusuosituissa ydinkeskustan ravintoloissa Pobre ja Paisano.

Eniten Terazzilla myydään oluita ja lonkeroa, mutta tarjolla on myös kuohuvaa, viinejä ja cocktaileja. Viime kesänä suuren suosion saavuttanutta ananaslonkeroa on tarjolla hanasta ja lisäksi tämän kesän hittituotteeksi povattua lemonade lonkeroa on tarjolla kylmistä tölkeistä. Happy Hour on arkisin, jolloin paikalletoivotaan lähialueen yritysten työntekijöitä after workeille. Terassi on auki tapahtumapäivinä puoleen yöhön ja muuten klo 22:een.

Henkilökuntaa on paikalla enimmillään kymmenkunta.

Terazzila soi aina taustamusiikkia. Näkyvyyden kannalta on hyvä, että Terazzi sijaitsee vilkkaan Sörnäisten rantatien vieressä, huomauttaa Jarkko Sistonen.

Erityisesti Terazzin omistajat toivovat, että paikalliset löytävät paikalle, että se olisi vaikka merihakalaisille oma olohuone. Hintapolitiikka on suunnilleen samaa tasoa kuin ympäröivissä paikoissa. Asiakkaita käy Kalasatamasta asti, lähialueilta.

Aurinko porottaa Terazzille koko päivän ja illemmalle se laskee lähirakennusten taakse. Alueen läpi kulkee kävelyreitti ja bussilla pääsee suoraan ravintolan ovelle. Terazzilla on oma hiekkaranta lepotuolineen. Uimamahdollisuus on viereiseltä mattolaiturilta.

Brändin värimaailma on mustavalkoinen ja kalusteissakin on paljon tummaa.

Vuonna 2025 olisi Terazzin yhteyteen tarkoitus avata sauna, mutta lupaprosessi vie hetken. Yrittäjä on jo tiedossa, kertoo Jarkko Sistonen.

Artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.