Peace Kitchen Pengerkadulla tarjoilee aasialaista ruokaa monipuolisesti – nyt saa myös ottaa vegaanisesta buffetista

Peace Kitchen on aloittanut Pengerkatu 24:ssa hiljattain. Sen omistajilla on toinenkin ravintola Thai Vegan Kitchen Kampissa Lapinlahdenkadulla.

Peace Kitchenissa tarjotaan monipuolisemmin aasialaisia annoksia kuin Kampissa. On tarjolla Mabo tofua nuudelin kanssa, kun sitä usein tarjotaan riisin kera. Tai Bibimbapia, joka on myös riisiannos.

Seitania eli vehnästä tehtyä proteiinia tarjoilevat vegaaniset paikat yleensä, mutta Peace Kitchenissä tarjoillaan kasvisproteiinia, kuten soijaa, hernettä, papua, kikhernettä ja niin edespäin.

Kaikki työntekijät osaavat tehdä kaikkia annoksia – kierrossa on aina kaksi työntekijää.

Nyt uutuutena on juuri avautunut vegaaninen buffet, toki a la cartekin löytyy.

Nuudelit ja proteiinit ovat gluteenittomia eivätkä sisällä pähkinää. Peace Kitchenin annokset voi melkein kaikki koota maun tai allergioiden mukaan.

Kun omistajat päättivät lähteä ravintolabisnekseen, totesivat he alkuun, että sellainen on varsin kallis ostaa. He päätyivät foodtruckiin, jolla pyörivät ympäri Helsinkiä kuten Redissä ja Vanhankaupunginkoskella, josta heidät ehkä kaikkein parhaiten tunnetaan. Foodtruck oli varsinkin talvella kuitenkin liian kylmä ja pieni.

Kallio valikoitui heidän toisen ravintolansa sijainniksi, sillä moni heidän asiakkaansa asuu Kalliossa.

Peace Kitchenin erikoisuus on pieni yläkerta, johon kiivetään rappusia. Siellä voi istua vaikka lattialla tai lukea kirjaa. Tilaa voi käyttää myös juhliin. Alakerrassa on 18 neliötä tilaa ja ylhäällä kuusitoista.

Peace Kitchenin terassi on auki iltayhdeksään ja sinne ollaan harkitsemassa anniskelulupien hakemista. Paikka on myös sateenkaari-ihmisille, joille se on aina Pride-viikko. Myös ihmiset eläinten kanssa ovat tervetulleita.

Artikkeli on toteutettu kaupalllisessa yhteistyössä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.