Uusitussa Lepakkomiehessä jo täysi keikkasyksy – punkkia, rockia, hevia, indieta ja räppiä

Helsinginkadun Lepakkomies meni remonttiin vesivahingon takia ja vaihtoi omistajaa. Nykyinen omistaja omistaa sen lisäksi myös Helsingin kaksi On the Rocksia, joista toinen Mikonkadulla ja toinen Porvoonkadulla.

Lepakkomiehen kellarissa istuvat baarin ohjelmapäällikkö Anssi Tähtinen ja markkinointipäällikkö Kia Koistinen ja kertovat paikan suunnitelmista.

Keikkojen suhteen ohjelma on pyritty pitämään aika entisellään. Tulee punkkia, rockia, heviä, jonkin verran indietä ja muutama räppikeikka. Katsotaan, miten tietyt genret toimivat uudessa Lepakkomiehessä, kommentoi Anssi Tähtinen.

Vuoden loppu on jo täyteen buukattu. Joitain bändejä Anssi Tähtinen on joutunut kyselemäänkin. Keskiviikosta lauantaisin on live-ohjelmaa ja joka kuun ensimmäisenä sunnuntaina on Lepakkomiehessä stand up -klubi.

Lepakkomiehen yläkerta remontoitiin kokonaan, alakertakin melkein. Baaritiskin paikka vaihtui, röökikoppi poistui ja vessat on siistitty. Asiakaspaikkoja on hieman enemmän kuin vanhassa Lepakkomiehessä. Alakertaan on rakennettu oma backstage.

Kia Koistinen: ”Yläkerta vetää enemmän jengiä kuin aikaisemmin, tuntuu että ihmisillä on käsitys että tämä olisi alkuillasta täynnä, mutta ei se pidä paikkaansa, tilaa löytyy kyllä, tervetuloa.”

Lepakkomiehen ovella on käynyt koputtelijoita jo avajaispäivinä, ennen se oli auki aamusta mutta nykyään aukeaa kahdelta.

Kia Koistinen sanoo, että paikalle toivottaisiin tyylilleen uskollista asiakaskuntaa: ”Me emme halua karkottaa ketään joka täällä on tottunut olemaan mutta toivotaan että varsinkin keikkakävijäkunta viihtyisi myös iltakaljalla täällä.”

Anssi Tähtinen sanoo, että ennen keikkojen jälkeen bänditkin ovat jatkaneet toisiin baareihin, jatkossa heidän toivottaisiin pysyvän Lepakkomiehessä. Hän toteaa myös, että kun Hämeentie taas avautuu niin se näkyy todennäköisesti myös Lepakkomiehessä kävijöinä.

Viikolla tapahtumat maksavat 5-6 euroa ja viikonloppuna enimmillään 10 euroa. Uusittu Lepakkomies on nykyään Kurvin ainoa yökerho, sisään pääsee puolenyönkin jälkeen kolmella eurolla, johon sisältyy eteispalvelu. Viikonloppuisin alakerta on auki neljään ja keikkojen jälkeen jatkaa dj. Lepakkomiehen yläkerta on myös keskiviikkona ja torstaina neljään auki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.