fbpx

Linkki verkkokauppaan

Beauty Office Sompasaaressa tarjoaa paljon kauneusalalla – vanhat kanta-asiakkaat seurasivat Aurinkolahdesta mutta myös moni paikallinen piipahtaa

Beauty Office Sompasaaressa osoitteessa Aallonhalkoja yhdeksän on avautunut juuri kolmastoista tammikuuta. Silloin pidettiin avajaisjuhlat. Avajaisjuhlissa tarjottiin palveluita eurolla ja liikkeessä oli koko päivän täyttä. Se pyrki yhdistämään eri kauneusalan yrittäjiä.

Liike on yhtä liikettä mutta sieltä voi vuokrata itselleen työpisteitä. Vuokralaisia on seitsemän: kaksi kosmetologia, hieroja, kaksi kampaajaa, kynsiteknikko ja ripsienpidennysteknikko. Ja manikyyri ja pedikyyri. Yhteensä salongissa on 130 neliötä.

Omistaja on nimeltään Viktoria Prihodko. Hän järjestää kynsiteknikoille kilpailuja, kouluttaa heitä ja on pärjännyt näissä kilpailuissa hyvin itsekin. Hän on moninkertainen kansainvälisten kilpailujen voittaja. Lisäksi hän on toiminut teknikkona, ohjaajana, maajoukkueen valmentajana, kynsien taidekoulutusohjelmien kirjoittajana.

Beauty Officessa hän haluaa tarjota mukavat olosuhteet sekä asiakkaille että salonginpitäjille hygienianormeja ja turvallisuutta noudattaen.

Ensimmäisen hoitolansa hän perusti yksitoista vuotta sitten Viroon. Hän on asunut Suomessa nyt kaksi vuotta.

Beauty Office aloitti Vuosaaren Aurinkolahdessa noin vuosi sitten. Sompasaaressa on ollut alkuun mukavan vilkasta, kertoo Viktoria Lopatko. Muutto mahdollisti toiminnan laajentamisen ja palvelutason parantamisen.

Ajan Beauty Officeen voi varata Timmasta ja he myös markkinoivat Facebookissa.

Asiakkaina on ollut venäläisiä kanta-asiakkaita, naapurustosta pistäytyy paljon suomalaisia.

Liikkeen yrittäjistä moni on vironvenäläinen taustaltaan, yksi kampaaja on Riikasta.

Liikkeen hinnat näkyvät netissä, esimerkiksi herrojen parturi maksaa kaksikymmentäviisi euroa. Hierojalla on paljon asiakkaita, jotka ostavat useamman kerran paketin kerralla. Beauty Officesta saa monenlaista hierontaa: rentouttavaa, wellnessiä, urheilu- ja lääketieteellistä hierontaa.

Myynnissä on myös tuotteita, jotka ovat myös ihan ammattilaiskäyttöön.

Korona vaikuttaa kävijöiden määrään, mutta se vaikuttaa miten markkinoi, kertoo Viktoria Lopatko. Beauty Officessa myös koitetaan keksiä kaikkea uutta.

Ennen ystävänpäivää voi ostaa kaikki hoidot puolella hinnalla ja lisäksi järjestetään arvonta jossa voittaja pääsee kylpylään ja hotelliin virkistymään.

www.beautyoffice.eu

Artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *