Tilaa Sisustus Margan Margaret Valtomaa maksuttomalle kotikäynnille – Hakaniemen kauppahallissa on näytillä suuri määrä kankaita, mattoja, verhotankoja ja muuta

Margaret Valtomaa on pitänyt liikettään Sisustus Margaa Hakaniemen kauppahallin väistötilassa kohta kolmisen vuotta. Sitä ennen hän piti pop-up tilaa vanhassa kauppahallissa. Hänen uransa sisustussuunnittelijana sai alkunsa vuonna 2004. Tilat olivat oman talonsa alakerran isossa askarteluhuoneessa Herttoniemessä.

Sisustus Marga kauppahallissa on eräänlainen showroom. Siellä on näytillä monia tunnettuja eurooppalaisia mallistoja sisustuskankaita, tapetteja ja mattoja. Tarjolla on myös muuta sisustukseen liittyvää.

Liikkeestä voi tilata omien mittojen mukaan kaikkia sisustustuotteita kuten kankaita tai valmiita verhoja, päiväpeitteitä ja mattoja.

”Jos tarvitset sisustussuunnitteluun apua voit sopia ajan kotikäynnille, jolloin otetaan tarvittavat mitat ja valokuvat suunnitelmien kohteista ja kuunnellaan asiakkaan toiveita. Suunnittelukäynti ei maksa mitään, jos asiakas tilaa tuotteet Sisustus Margasta”, kertoo Margaret Valtomaa.

Jos haluaa pelkkää sisustussuunnittelua maksaa se 65 euroa tunnilta.

Kankaita Sisustus Margassa löytyy runsaasti: Lauritzonin sisustuskankaita sekä muita tunnettuja merkkejä sisustuskankaita ja tapetteja kuten Sanderson, Willam Morris, Jane Churchill, Designers Quild, Pierre Frey, Casamance, Casa Deco, Clarke & Clarke ja Scion.

Margasta saa myös suomalaisia Johanna Gullichsenin kaksipuoleisia kudottuja sisustuskankaita. Matoissa löytyy puuvillaisia ja villaisia Karvalan Forest Folkin mattoja ja itävaltalaisia Tiscan villa -ja sisalmattoja.

Jos haluaa ripustaa verhonsa, on tarjolla lukuisia eri mahdollisuuksia. Anja Pesolan tai Houlesin verhotangot ja verhokiskot tarvikkeineen voi tilata mittojensa mukaan.

Sisustus Marga tarjoaa myös mahdollisuden tilata huonekalujen verhoilua ja kuljetuspalveluita.

”Hinta-arvion huonekalun verhoilusta saat lähettämällä kuvan huonekalustasi sähköpostilla”, lupaa Margaret Valtomaa.

Hän jatkaa: ”Sisustus Margasta saat ideoita jos kotisi kaipaa uudistamista tai vaikka uusia tyynyjä sohvalle tai vuoteen päälle, niitä on liikkeessä runsaasti nähtävillä.”

Sisustus Margaan saat yhteyden parhaiten nettisivujen kautta tai laittamalla viestiä suoraan sähköpostiin.

SISUSTUS MARGA/ Sisustussuunnittelu Margaret Valtomaa

Hakaniemen Torikatu 1

00530 Helsinki

www.sisustusmarga.fi

margaret.valtomaa@gmail.com

tai

margaret.valtomaa@kolumbus.fi

Puh. 041 4424058

Artikkeli on toteutettu kaupallissa yhteistyössä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.