fbpx

Linkki verkkokauppaan

Wulff Tukkutorilla palvelee pitkällä ammattitaidolla, tarjolla on kaikkea toimistoon – yrityksen juuret juontavat 1800-luvulle

Wulff tunnetaan ennen kaikkea toimistotarvikkeiden ja työpaikkatuotteiden myyjänä. Wulffin myyntijohtaja Mia Heiskanen kertoo: ”Wulffinkulman myymälät tarjoavat laadukasta henkilökohtaista palvelua ja sekä laajan tuotevalikoiman. Wulffilta löytyy kaikkea mahdollista kahvista kopiopaperiin ja kynistä tulostimiin – eli siis kaikkea sitä mitä työpaikoilla tai kotikonttorilla tarvitaan.”

Wulffilla on yhteensä viisi myymälää, joista kaksi sijaitsee Helsingissä. Helsingin myymälöistä toinen toimii Sörnäisten Tukkutorilla ja toinen Konalassa. Kahden Helsingissä sijaitsevan myymälän lisäksi Wulffinkulma myymälöitä löytyy Turusta, Lahdesta ja Jyväskylästä.

Lisäksi Wulff palvelee netissä osoitteessa www.wulffinkulma.fi.

Wulff on perustettu jo vuonna 1890, jolloin Thomas Wulff perusti paperikaupan Fredrikinkadulle. Wulff on edelleen suomalaisessa omistuksessa, vaikka Wulffin perhe ei enää ole toiminnassa mukana.

Mia Heiskanen kertoo, että asiakkaat saattavat tuntea Sörnäisten Tukkutorilla sijaitsevan Wulffinkulma myymälän vanhalla Staplesin nimellä, koska se siirtyi osaksi Wulffia viime keväänä, kun Wulff osti Staples Finland Oy:n.

Wulff osti alan toisen kärkitoimijan Staples Finland Oy:n ja sen Suomen emoyhtiön EMO Finland Oy:n toukokuussa 2021. Molemmat yhtiöt ovat juuriltaan kotimaisia suomalaisen työelämän asiantuntijoita. Kaupan seurauksena Wulffista tuli selvä markkinajohtaja Suomessa. Staples (aiemmin Oy Lindell Ab) on Wulffin tapaan perustettu vuonna 1890 Helsingissä ja kaupan myötä siis kaksi vanhaa saman alan yritystä yhdistyivät.

Sörnäisten Tukkutorin myymälässä asiakkaita palvelevat kokeneet konkarit Taina ja Torolf, joilla on molemmilla jo yli 30 vuoden työkokemus alalta. He ovat työskennelleet myymälässä jo Staplesin aikaan sekä sitä edeltäneessä Lindellissä. He tuntevat siis alan paremmin kuin omat taskunsa ja auttavat asiakkaita ratkaisemaan arjen haasteita päivittäin, sanoo Mia Heiskanen.

Wulffin myymälöiden ideana on tarjota asiakkaille kokonaisvaltainen palvelu, jossa kaiken saa saman katon alta. Mia Heiskanen: ”Haluamme tehdä tuotteiden hankkimisen asiakkaillemme helpoksi niin, että se on nopeaa ja kätevää, kaiken tarvitseman saa kerralla saman katon alta. Näin asiakkaamme säästävät aikaa ja rahaa, kun ei tarvitse juosta eri paikkoihin ja ostaa yksi asia tuolta ja toinen täältä.”

Myymälän valikoimasta löytyykin perinteisten toimistotarvikkeiden kuten kopiopapereiden, tulostusvärien, kansioiden ja muovitaskujen lisäksi myös mm. kokoustarvikkeita, kiinteistö- ja kahviotuotteita, pakkaus- ja postitustarvikkeita, it-tarvikkeita, ergonomiatuotteita sekä korona-aikaan valikoimaan tulleita hygieniatuotteita kuten kasvomaskeja, koronapikatestejä ja käsidesejä.

Myydyimpiä tuotteita ovat kopiopaperi ja kahvi. Valikoimasta löytyy myös mm. tietokonelaukkuja, kalentereita, paperisilppureita, valkotauluja, tulostimia ja paljon muuta.

Lisääntynyt etätyö on myös vaikuttanut Wulffin valikoimaan, joten valikoimasta löytyy monenlaista etätöissä tarvittavaa, kuten sähköpöytiä, työtuoleja, valaisimia, seisontamattoja sekä muita työpiste-ergonomiaan liittyviä tuotteita.

Mia Heiskanen kertoo: ”Sörnäisten Tukkutorin myymälässä asioi pääasiassa yritysasiakkaat, mutta myös kuluttajat ovat enemmän kuin tervetulleita. Yritysasiakkaille tarjoamme laskutusmahdollisuuden sekä mahdollisuuden liittyä kanta-asiakkaaksi, jolloin he pääsevät hyödyntämään myös kanta-asiakasalennuksia.”

”Wulff tarjoaa asiakkailleen laadukasta palvelua, nopeita ja varmoja toimituksia sekä jatkuvasti kehittyviä palveluja. Palvelemme joustavasti erikokoisia ja eri toimialoilla toimivia yrityksiä eri tavoilla. Haluamme tuoda toimialamme halutuimpana kumppanina asiakkaillemme ratkaisuja työn tehostamiseen ja myynnin edistämiseen riippumatta siitä, missä työtä tehdään. Maailman muuttuessa ja kriisienkin keskellä mahdollistamme työn tekemisen ympäristöissä, joissa yritykset, yrittäjät ja työntekijät toimivat”, sanoo Mia Heiskanen.

”Pandemia herätti meitä huolehtimaan myös maailman tilasta ja vaikuttamaan siihen yhä vahvemmin. Siksi päivitimme strategiamme vielä vastuullisemmaksi. Jokainen meistä vaikuttaa tämän päivän päätöksillä siihen, millainen maailma meillä on huomenna sekä kymmenien ja satojen vuosien kuluttua”, jatkaa Mia Heiskanen

Ydinajatukset Mia Heiskanen kiteyttäisi näin: ”Parempi maailma – työpaikka kerrallaan! Wulffin tavoitteena on täydellinen työpäivä. Mahdollistamme paremmat työympäristöt ja teemme työpaikan sinne, missä se ikinä tänä päivänä onkin. Meiltä saat alamme laajimman kattauksen tuotteita työpaikalle tai kotitoimistoosi.”

Wulffinkulma Sörnäinen palvelee arkisin ma–pe klo 8.00–17.00.

Maksuvälineinä käyvät yleisimmät maksukortit ja yritysasiakkaille tarjotaan myös laskutusmahdollisuus. Myymälän eteen pääsee ajamaan autolla ja siinä on tunnin pysäköintilupa parkkikiekolla. Myymälässä on asiakkaille aina tarjolla kahvia.

Artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *