Muusa-workshop Taiteiden yössä 18.8.2022

Taiteiden yönä 18.8.2022  klo 17-19 Tokoinrannassa järjestetään kaikille avoin ja maksuton Muusa-workshop. Workshopissa voit kirjoittaa, piirtää, suunnitella tai ajatella omaa luovaa työtäsi parin tunnin ajan tilapäisessä luovassa yhteisössä. Workshopin tavoitteena on kannustaa tekemään sitä mitä rakastat, ja tarjota paikka ja aika edistää mitä tahansa luovaa työtä tai tekemistä, josta olet haaveillut. Voit myös tulla paikan päälle vain viettämään aikaa ajatuksissasi.

Muusa on taiteen tekemisen tukija ja kannustaja, jonka rohkaisu auttaa luovasta kuopasta ja inspiroi jatkamaan eteenpäin. Työpajassa osallistujat muodostavat hetkellisen yhteisön, joka tarjoaa osallistujille tämän tuen yhteen tulemisen muodossa. Työpajan järjestäjät teatterintekijä Maria Hukkamäki ja viulisti Silja Uusitalo haluavat tarjota ihmisille mahdollisuuden saada tukea ja tilaisuuden kehittää omaa luovaa työskentelyään tai luovuuden äärellä olemista.

-Taiteen tekeminen vaatii aikaa ja paikan tehdä, ajatella ja haaveilla yhdessä. Joskus luovuus tarvitsee vain mahdollisuuden olla rauhassa. Haluamme, että kenellä tahansa on Taiteiden yössä mahdollisuus varastaa itselleen tällainen hetki, Hukkamäki sanoo.

Halutessasi voit ottaa mukaan keskeneräisen työn, jota haluat jatkaa. Mitään aikaisempaa kokemusta kirjoittamisesta, piirtämisestä tai haaveilemisesta ei kuitenkaan tarvita.

Voit ottaa mukaan esim. piknik-viltin tai muun istuinalustan, oman tietokoneen tai muistivihon tai piirustusvälineet. Paikanpäällä on tarjolla paperia ja kyniä sekä vettä.

Lisätietoja:

Maria Hukkamäki p.044 569 4917

maria.hukkamaki@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.