Ilkosillaan – alastonkonsertin nakunäytökset Kalliosalissa!

Helsingissä Kalliosalissa nähdään 22.-23.4. jälleen musiikkia ja tanssia yhdistävä, Kulttuurikomppania Eloan viime syksyn kantaesitys Ilkosillaan. Molemmat esitykset ovat nakunäytöksiä, eli myös yleisö on esityksen ajan alasti.

Konseptin takana on Teatterikorkeakoulusta valmistunut tanssitaiteilija Sanni Kriikku. Hän kertoo esityksestä seuraavasti:

”Alastomuus asettaa klassisen konsertin raamiin, jossa pukeutumiseen liittyvät merkit, koodit ja konventiot riisutaan. Ilkosillaan myös ilmaisussaan kyseenalaistaa erilaisia totuttuja rajoja ja kategorioita, kuten esiintyjä vs. yleisö tai amatööri vs. virtuoosi.  Esityksemme tarkoitus on tätä kautta kutsua yleisö kokemaan jotain samaistuttavaa, voimauttavaa ja kaunista ihmisyydestä ja yhdessä olemisesta.”

Konsertin musiikkiohjelman on suunnitellut säveltäjä ja huilisti Heta Aho. Esityksessä tanssivat tanssitaiteilijat Terhi Hartikainen, Sanni Kriikku ja Veera Snellman sekä näytelmäkirjailija ja näyttelijä Miko Kivinen. Kamariyhtyeen muodostavat klarinetisti Vivian Neff, pianisti Joel Papinoja ja fagotisti Antti Salovaara.

kuva: Ella Kiviniemi

Lisätiedot: www.eloa.fi/ilkosillaan 

Yhteydentotot: sähköpostilla sannikri@gmail.com tai puhelimitse 0407191636 / Sanni Kriikku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.