Tanskalainen Normal laajenee Suomessa, juuri avautui liike Redissä – Normal haluaa tarjota vähän kaikkea mille kodissa voisi tulla käyttöä

Lasse Lauridsen on tanskalaisen Normalin Suomen maajohtaja. Normal on juuri avannut uuden myymälän Rediin. Normal tarjoaa kaiken mitä tarvitsee kotona päivittäin, viikoittain ja kuukausittain. Se myy tunnettuja brändejä ihonhoitoa,  hiuksia, suunhoitoa, meikkejä ja siivoamista varten.

Lasse Lauridsen on 31-vuotias ja asuu Kalasatamassa. Hän on tanskalainen alkuperältään ja muutti Helsinkiin tämän vuoden helmikuussa. Hän on tehnyt töitä nyt Normalille 3 vuotta, ensin kansainvälisen myynnin johtajana, nyt Suomen maajohtajana. Ennen tätä hän teki kolmen vuoden pätkän Tanskalle Lidlissä seutupäällikkönä.

”Normal on jälleenmyyntiketju, joka tarjoaa normaaleja tuotteita normaaleille ihmisille epänormaaleihin hintoihin”, sanoo Lasse Lauridsen. Normal haluaa tarjota hauskan ja erilaisen ostoskokemuksen asiakkailleen.

Perustarjonnan lisäksi tulee uutuuksia joka viikko. Näin Normal voi jatkuvasti tarjota uuden, nautittavan asiakaskokemuksen, kertoo Lasse Lauridsen. Hinnat ovat pysyvästi alhaiset, joten asiakkaan ei tarvitse etsiä jatkuvasti uusia tarjouksia.

Lokakuussa Normal avaa uuden liikkeen Kuopioon, Redin liike juuri avautui ja yksi tulee vielä Entresseen Espooseen. Marraskuussa liikkeet avautuvat Salossa ja Turussa. ”Meidät on otettu hyvin vastaan Suomen markkinoille. Kun avaamme uuden kaupan, saamme hyvää palautetta asiakkailtamme”, kertoo Lasse Lauridsen. Hän uskoo Suomen markkinoilla syntyvän lisääkin tilaisuuksia.

Normal edelleen katselee ympärilleen jos olisi mahdollisuus avata uusi liike, riippuen siitä onko siinä bisneksentekomahdollisuutta.

Uudet Normal-liikkeet ovat kuten edellisetkin. Pohjana on pieni labyrintti, jossa asiakkaat voivat kävellä läpi Normal-universumin, selittää Lasse Lauridsen. Koko ja itse pohja vaihtelevat hiukan liikkeestä toiseen.

Artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.