fbpx

Linkki verkkokauppaan

Dick Johnson -parturiliike palvelee Fleminingkadulla, se on ketjun uusin – Shop Manager Roosa Nieminen kehuu kadun tunnelmaa

Dick Johnson -parturin Shop Manager Roosa Nieminen löysi sen verkkokaupan loppusyksystä 2015, kun yritti etsiä silloiselle poikaystävälleen joululahjaa. Dick Johnson on aloittanut Fleminginkadulla marraskuussa.

Kuukausi myöhemmin hän oli jo laittanut työhakemuksen menemään, kun oli törmännyt ilmoitukseen että ensimmäiseen DicK Johnson  -barbershoppiin oltiin etsimässä tekijöitä.

Hän muistelee, että työhakemus alkoi kutakuinkin näin: ” ”Muutama tatuointini tekee minusta juuri ja juuri katu-uskottavan, olen henkeen ja vereen kantria, sekä hyvä pylly, kun ei niillä taidoilla kuitenkaan vielä pitkälle päästä. Antakaa tälle likalle tilaisuus, ette tule pettymään.”

Nyt hänellä alkaa kuudes vuosi Dick Johnsonilla.

Roosa Nieminen: ”Kuudessa vuodessa mitä olen ollut menossa mukana ollaan kasvettu hurjasti, on verkkokauppaa muutamassa eri maassa ja Fleminginkadun liike on nyt neljäs. 2016 meitä aloitti neljä parturia ja nyt meitä on lähemmäs kaksikymmentä.”

”Ideana on aina ollut tarjota ronskien vitsien rinnalle tietämystä ja tuntemusta, niin parturoinnin, kun tuotteiden puolesta. Luoda ihmisten arkeen se pieni hetki, kun saa pysähtyä ja hörpätä bissen siinä samalla”, hän jatkaa.

Miksi juuri Fleminginkatu?

”Kallio tuntui seuraavalta sopivalta vaihtoehdolta Kampin liikkeen kaveriksi ja itselleni seuraavalta oikealta askeleelta firman sisällä. Kadulla on oma fiiliksensä ja kivijalkaliikkeitä ympärillä, joten mihinkä muualle iso piru ja ”join the cult” olisi mahtunut näinkin kivuttomasti.”

Roosa Nieminen toivottaa asiakkaat tervetulleiksi: ”Katu-uskottavuudesta en vieläkään tiedä ja kahvikin on välillä kylmää, mutta tervetuloa pyörähtämään!”

Artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *