Kallion Kävelyfestivaali tiedottaa

Kf:n  helmikuun luennon aihe Kallion elokuvateattereiden historia. Paikka on Paasitorni ja sali on vaihtunut  Karl Lindahl saliin,pääportaikossa kerros 1,5.

La 10.2. klo 14.00-16.00

Pimenneet valkokankaat – Kallion kadonneet elokuvateatterit

Tietokirjailija ja kaupunkiopas Juhani Styrman kertoo Kallion seudun korttelikinojen historiasta yli sadan vuoden ajalta. Kallion seudulla on ollut kaiken kaikkiaan yli 30 elokuvateatteria. Saleista suurin osa on edelleen olemassa, mutta muussa käytössä. Kallion kävelyfestivaalin, Siltasaariseuran ja Paasitornin ohjelmistoa.Paasitorni, Karl Lindahl sali (huom paikka). Paasivuorenkatu 5.Vapaa pääsy

La 9.3. klo 14.00-16.00 Helsingin pommitukset.

Historiantutkija dosentti Ville Jalovaara kertoo Helsingin 80 vuoden takaisesta selviytymistaistelusta, jota hän on käsitellyt syksyllä 2023  ilmestyneessä  kirjassaan  Helsinki 1944 – Taistelu pääkaupungista (SKS)

Paasitorni, Siltasaarisali.  Vapaa pääsy.  Kallion kävelyfestivaalin, Siltasaariseuran ja Paasitornin ohjelmistoa.

Kallion kävelyfestivaali goes to Haaga!

Ke 28.2. klo 18.00-20.00  Aki Kaurismäen Helsinki -luento

Tietokirjailija ja kaupunkiopas Juhani Styrman kertoo ja esittelee Kaurismäen elokuvien kuvauspaikkoja. Mukana mm.elokuvat Kuolleet lehdet, Mies vailla menneisyyttä, Varjoja paratiisissa ja Tulitikkutehtaan tyttö. Pohjois-Haagan kirjasto,Kaupintie 4. Vapaa pääsy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.