Eagle Club Konepajalla tarjoaa mahdollisuuden harjoitella golfia simulaattorissa – tiloja voi vuokrata myös moneen muuhun tarkoitukseen

Uusi golfsimulaattorikeskus Eagle Club Konepaja Vallilan konepajalla tarjoaa mahdollisuuden pelata simulaattoreissa sisätiloissa. Tiloissa on myös hyvin varustettu loungebaari, josta saa ostaa virvokkeita ja alkoholijuomia myös simulaattoreihin. Eagle Clubilla on rakennuksen sisäpihan, Konepajapasaasin, päädyssä sijaitseva terassi, mihin avautuu tarjoiluluukku suoraan baarista.

Eagle Club Konepaja on aloittanut toimintansa tämän vuoden helmikuussa ja sen johtajana toimii Jari Koski. Jari Koski on itse pelannut harrastajatasolla golfia jo parikymmentä vuotta.

Eagle Clubin omistaa golfalalla toimiva yhtiö Supergolf. Supergolf myy golfkierroksia usealle suomalaiselle golfkentälle ja on ollut toiminnassa vuodesta 2004 saakka. Supergolfin pitkä historia ja iso asiakasrekisteri on auttanut Eagle Club Konepajan lanseerauksessa. Kevään simulaattorisesongista ehdittiin nauttia vain hetken, sillä huhtikuun lopussa pelaajat jo siirtyvät ulkokentille niiden auettua.

Konepajan ns. Train Factory -rakennuksessa samoissa tiloissa toimivat kaksi muutakin urheilutoimijaa, Billebeino padel ja Motivus. Yritykset jakavat sosiaalilat, eli vessat, pukuhuoneet ja suihkut.

Eagle Club Konepajalla on viisi simulaattorikoppia ja yksi 60-neliöinen VIP-huone

”VIP-huone on käytettävissä tietenkin myös kaikkeen muuhun kuin pelkästään golfiin”, kommentoi Jari Koski. ”Siellä on juhlittu synttäreitä, katsottu urheilua, on ollut yritys-kickoffeja ja presentaatioita, kaikenlaisia tapahtumia”, hän jatkaa.

VIP-huoneessa on oma jääkaappinsa, josta laskutetaan käytön mukaan.

Konepajan alue on kovan rakentamisen ja myllerryksen alla ja Eagle Clubia tai muita toimijoita on ollut vaikea löytää. Rakennuksen toiselle sivulle avautui marraskuun alussa uusi Lidlin myymälä. Eagle Club halusi tilat juuri Konepajalta, koska sijainti kantakaupungin alueella hyvien kulkuyhteyksiä varrella on loistava. Rakennuksessa on iso parkkihalli, mistä pääsee suoraan sisäkautta Eagle Clubille.

Konepajan Train Factory -rakennuksen omistajiin liittyi tänä vuonna suomalainen liikemiesporukka. Aikaisemmin pääomistajana oli ollut entinen Yhdysvaltain Suomen-suurlähettiläs Bruce Oreck.

Eagle Clubin golfsimulaattoreissa on käytössä tanskalaiset TrackMan 4 -golfsimulaattorit. ”Golfsimulaattoreiden Mersu”, kuten Jari Koski sitä kuvailee. ”Simulaattorin tarkka tutka lukee kaiken mahdollisen datan lyönnistä ja pallon liikkeestä ja sitä hyödyntävät ammattilaisgolfaajat maailman huipulle saakka”.

”TrackMan 4:ssa voi treenata golflyöntejä tai pelata maailman parhaita golfkenttiä. Yhteensä valittavissa on noin 200 kenttää. Neljän pelaajan 18 reiän kierrokseen on hyvä varata aikaa kolme tuntia”, kommentoi Koski.

”Käyttäjiä golfsimulaattoreilla on erilaisia. Käyttäjinä voi olla vaikka 3-4 hengen porukka joka tulee pelaamaan ja ottavat muutaman oluen samalla, tai sitten himoharjoittelija tulee yksin pariksi tunniksi lyömään ja parantaa omaan lyöntiään simulaattorin antaman tiedon ja ohjeistuksen perusteella”, kuvailee Koski. ”TrackManissa on myös leikkimieliä pelejä, joilla golfia osaamattomat tai vaikkapa lapset pääsevät golfiin kiinni.”, hän jatkaa.

Simulaattorilla voi pelata myös turnauksia, missä keskuksen kaikki pelaajat pelaavat samaa kierrosta. Kisata voi myös minkä tahansa muun TrackMan 4-simulaattorin pelaajia vastaan, missä päin maailmaan tahansa.

Uutuutena simulaattorikopeissa voi harjoitella ampumista ruotsalaisella SimWay-ammuntasimulaattorilla. Sitä käyttävät metsästäjät ja ammunnan harrastajat harjoitteluun, mutta se toimii loistavasti myös viihdekäytössä.

Viime kevään lätkän MM-kisat vetivät Eagle Clubiin isosti yleisöä. Keskuksen kaikki jättiscreenit ja äänentoisto olivat valjastettu kisastudiokäyttöön. Tupa oli täynnä ja meno melkoista, kun finaaliinkin mentiin, kommentoi Jari Koski. Aition voi vuokrata yksityiskäyttöön sadalla eurolla tai VIP-huoneen kahdella sadalla, mutta tilojen ollessa vapaina kuka tahansa sai tulla lätkää isoilta näytöiltä ilmaiseksi.

Aukiolot ovat joustavat ja simulaattoreiden käyttö onnistuu omatoimisesti ilman että henkilökunta on paikalla. Tilan voi varata netistä, jolloin saat koodit millä pääset simulaattoreihin sisään. Vuokramailoja on saatavilla henkilökunnan paikallaoloaikoina. Eagle Club Konepaja tarjoaa myös golfopettajien palveluita ja erilaisia golfkursseja.

Joulua kohden tulee pikkujouluja ja yritysten virkistyspäiviä, joten tiloja buukataan isommalle porukalle. Halvimmillaan golfsimulaattoriin pääsee 20 eurolla tunnissa, primetime-aikaan hinta nousee 35 euroon normisimulaattorissa, VIP-huone on hiukan kalliimpi. ”Oli pelaajia yksi tai neljä, hinta on aina sama. Maanantaisin kaikki tunnit ovat vain 20 euroa tunnilta.” huomauttaa Jari Koski.

www.eagleclub.fi

Train Factory, Traverssikuja 3 (sisäpiha), 00510 Helsinki Asiakaspalvelu asiakaspalvelu@eagleclub.fi tai 050 511 3006

Artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.