Indie-artistien olohuonekeikat ovat syksyn keikkatarjonnan helmi

Läpimurron kynnyksellä olevien artistien Pieni olohuonekiertue tuo live-musiikin ja runouden ihmisten olohuoneisiin.



Haluaisitko spesiaalille olohuonekeikalle? Suomen tunnetuimpien artistien kilpaillessa areenakiertueilla ja stadionkonserteilla kolme nousevaa indie-artistia kulkevat täysin päinvastaiseen suuntaan. Lätsä, Rebekka Holi ja Emilia Tuovila puuhaavat loka-marraskuulle erityistä kiertuetta, jossa keikat tapahtuvat ennestään tuntemattomien ihmisten yksityisasunnoissa.

Järjestäjien lisäksi tapahtumissa esiintyy indie-musiikin, runouden ja räpin hienoimpia tuoreita tekijöitä: Elsi Sloan, Ester Nuori Leppä, Sir Liselot, Liila Jokelin, Lempi Elo, Susinukke Kosola, Sini Silveri, Maria Matinmikko, J. Koho, Nuutinen, Kasper Salonen, Aatos Ketvel, Karima Karppinen, Viivi Rättyä ja Denisa. Liput syksyn olohuonekeikoille myynnissä nyt.


Kukin ilta koostuu kolmesta 30min erityisesti iltaa varten räätälöidystä akustisesta keikasta. Illan aikana esiintyy kaksi lauluntekijää ja välissä yksi runoilija, räppäri tai spoken word -artisti. Katso keikkapäivät ja kullekin päivälle kiinnitetyt esiintyjät osoitteesta: www.olohuonekiertue.info.


Hei!
Me ollaan järkkäämässä syksylle kiertuetta konseptilla pieni olohuonekiertue. Ideana on järjestää keikkoja ennestään tuntemattomien ihmisten olohuoneissa pääkaupunkiseudulla.
Ilahduimme siitä, miten paljon kutsuja saimme erilaisiin olohuoneisiin kevään ja kesän aikana! Kiertueen olohuoneet on nyt valittu, ja ne sijaitsevat eri puolilla pääkaupunkiseutua, julkisten kulkuneuvojen varrella. Mukaan valikoitui sijainniltaan ja kooltaan erilaisia olohuoneita. Huomaathan, että olohuonekeikalla yleisön istumapaikat voivat olla lattialla, sängyllä, tuoleilla, sohvalla, matolla.
Haluamme pitää huolta, että keikoilla on hyvä ja turvallinen olla. Keikoilla noudatetaan
turvallisemman tilan periaatteita. Kotinsa tarjoajat voivat lisäksi määrittää keikkansa K18-keikaksi, koko perheen keikaksi tai päihteettömäksi keikaksi. Lisätietoja kustakin keikasta, sekä tilojen esteettömyydestä löydät kyseisen keikan lipunmyyntisivun lisätiedoista.
Olohuonekiertueella esiintyjät ja yleisö on kutsuttu ihmisten kotiin kylään. Pidetään tämä mielessä ja kunnioitetaan tätä ihanaa mahdollisuutta.

Ei muuta kuin lippukaupoille:
https://www.esitys.fi/lippukauppa
Nähdään keikoilla!

Parhain terveisin,
Lätsä, Emilia Tuovila, Rebekka Holi



instagram.com/olohuonekiertue

facebook.com/olohuonekiertue
olohuonekiertue.info

Kuvia!

Yhteystiedot:
Lätsä / Lauri Antti Mattila +358 40 7427787 / lauriantti.mattila@gmail.com


Pienen olohuonekiertueen takana:

Lätsää voisi kuvata nykyajan renessanssihahmoksi. Bardilla on plakkarissa yksi albumi, esityksiä, näyttelyitä ja kolme kirjaa – eivätkä esitykset ole tavanomaisimmasta päästä: vuoden 2017 Jäämatka kuljetti yhden yleisön jäsenen kerrallaan Helsingistä Jäämerelle, Etsitkö töitä? -projekti tarjosi ihmisille palkkaa töistä, mitä he olivat itse keksineet ja Rautatientorilla keväällä 2022 teltassa toteutettu Woyzeck Game yhdisti teatterin tietokonepeliin ja päästi katsojat puikkoihin ohjaamaan ihmisen esittämää pelihahmoa.

Lätsän singlet ovat soineet YleX:n lisäksi mm. Radio Suomessa, Ylen ykkösellä ja Radio Helsingissä, minkä lisäksi Lätsä on soinut Spotifyn isoilla New Music Friday, Suomirock tänään ja Suomi-indie tänään -soittolistoilla. Lätsää on kuultu yhteiskeikoilla mm. Antti Aution, Tuomari Nurmion, Litku Klemetin, Jukka Nousiainen & Kumpp.:in kanssa. Viimeisin julkaisu Lätsältä on viime perjantaina ulos tullut Ulkoavaruussingle. Pieni olohuonekiertue toimii samalla julkkarikiertueena Lätsän odotetulle toiselle albumille, jonka indie-yhtiö Helmi Levyt julkaisee 6.10.

Rebekka Holi on kovassa nosteessa oleva käsittämättömän lahjakas ja karismaattinen tuore lauluntekijä. Booa Musicille vastikään signatun artistin keikoillaan tuntuu olevan aikamoinen hype. Artisti on tiputellut kesän mittaan uusia sinkkuja, joista viimeisin Minä ja Amalia on ollut esillä mm. Spotifyn Suomi-indie tänään soittolistan kannessa.

Emilia Tuovila on järisyttävää esikoisalbumiaan Eclipse Musicille viimeistelevä folk-proge pyörremyrsky, jonka tuoreet pahamaineiset sinkut Noita ja Adios ovat soineet mm. Spotifyn Suomi-indie tänään soittolistalla ja Radio Suomessa.

Lätsä – Naiivi laulu

Rebekka Holi – Minä ja Amalia

Emilia Tuovila & Väijytys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.