Kauneus- ja hyvinvointihoitola Siskonpeti tekee monenlaisia hoitoja – omistajat ovat tunteneet toisensa pitkään ja haluavat hiukka uudistaa kauneusihanteita

Syyskuussa Hakaniemeen avautunut Siskonpeti kauneus- ja hyvinvointihoitola on osa Siskokullat hyvinvointikonseptia, joka keskittyy luonnonmukaiseen, kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon ja hyvinvointiin. Konseptin toinen hoitola, Siskokullat Töölö, sijaitsee Vänrikki Stoolin kadulla Etu-Töölössä.

Siskonpeti-hoitoloiden palveluista löytyvät sekä perinteiset kasvo-, vartalo- ja jalkahoidot että meikkauspalvelut ja ihonhoitokonsultaatiot. Lisäksi hoitomenusta löytyy shiatsuhierontaa, aromaterapiaa, lymfahoitoja sekä ikääntyvän ihon erikoishoitoina mikroneulaus-mesoterapiahoitoja.

”Koska näkemyksemme ihon- ja kauneudenhoitoon on holistinen ”kaikki-vaikuttaa-kaikkeen”-ajattelu, hoidamme asiakasta tarkasti kuunnellen. Hyödynnämme hoidoissamme sekä perinteistä yrittilääkintätietoutta, savien ja öljyjen hoidollista voimaa, mutta myös modernia ihon mikrobiomia vahvistavaa hoitonäkemystä”, kertoo Johanna Joutsenniemi, shiatsuhoitaja, kosmetologikouluttaja ja yrttihoitaja ja toinen Siskokullat yrittäjistä.

Siskokullat tekevät läheistä yhteistyötä samassa tilassa aiemmin toimineen PUR-hyvinvointikaupan kanssa. PUR-kauppa sijaitsee nykyään Kampissa, mutta Siskonpeti-myymälöistä saa ostaa myös Purin edustamia, ihon ja kehon hyvinvointia tukevia vitamiineja ja lisäravinteita.

”Ihon epätasapainotiloja hoidettaessa suunnittelemme asiakkaan kanssa yhdessä hoitolahoitojen lisäksi kotihoitorutiinit, joihin kuuluu yksilöllisen luonnonkosmetiikkareseptin lisäksi usein kollageeni- tai -prebiootti-probiootti-valmisteita tukemaan ihon kuntoa sisältäpäin”, komppaa Johannan yrittäjäkollega, kosmetologi, aromaterapeutti ja kasvojoogaohjaaja Minna Oey.

Johanna ja Minna ovat työskennelleet yhdessä eri vaiheissa jo lähes 30 vuoden ajan, ja vuosi sitten he perustivat yhteisen Siskokullat yrityksensä. ”Mietittiin, että halutaan yhdistää osaamisemme ja luoda itsellemme työpaikka, josta lähdemme vasta eläkkeelle. Jos lähdemme!”, naurahtavat siskot yhtä aikaa.

Siskonpeti-hoitolassa on kaksi hoitohuonetta ja hoitoja tekevät siskojen lisäksi kaksi muuta kosmetologia, Minna Luostarinen ja Jaana Lattu sekä urheiluhieroja Max Oey. Hoitolan yhteydessä oleva myymälä on avoinna arkisin klo 14-18 ja lauantaisin klo 11-15. Maanantaisin myymälä on suljettu. Hoitola on auki päivittäin ajanvarauksella.

Minna ja Johanna ovat molemmat asuneet Hakaniemessä ja Kalliossa useaan otteeseen, ja se on heille rakas paikka. Erityisesti Hakaniemen alue kehittyy kovasti ja siksi Siskokullatkin tänne halusivat.

Siskokullat ovat jo 50+ naisia ja heitä alkoi hieman turhauttamaan se, että kauneusihanteet ja muut on suunnattu parikymppisille. Ehkä siinä olisi heillä markkinarako, he tuumivat. Toki asiakaskunta on kaikenikäistä, mukana myös miehiä.

Kauneus lähtee sisältä ja kokonaisvaltainen mielen ja kehon hyvinvointi on merkittävä osa kauneudenhoitoa. Tärkeää on myös rento ja salliva asenne sekä itseä että muita kohtaan. Siskonpetissä on hymy herkässä, he kertovat.

Siskonpeti Hakaniemen ensikäyntietu Kalliolaisille on -20% valitsemastasi hoidosta ja etu on voimassa 31.1.2024 asti. Tervetuloa hoitoon sisko- ja velikullat.

Seuraa Siskokultia somessa @siskokullat.voihyvin

Artikkeli on toteuttu kaupallisessa yhteistyössä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.