Kallion joulurauhan julistuksessa soi Sibelius

Se aito ja alkuperäinen.

Kallion kävelyfestivaali palauttaa vanhan Kallion jouluperinteen ja antaa joululahjan Ukrainan lapsille.

Kallion kävelyfestivaali päättää vuoden 2023 toiminnan näyttävästi. Kauden viimeisellä kävelyllä soi Sibeliuksen Kellokoraali (Opus 65b) ja halutessaan yleisö voi laulaa kellokoraalin sävelletyn laulun, joka on vuodelta 1912.

Kallion joulurauhakävelylle Ukrainan hyväksi on vapaa pääsy, mutta osanottajat voivat osoittaa tukea Ukrainan lapsille lahjoittamalla omavalintaisen summan Ukrainan tukitileille.

Joulurauhakävelyn myötä Kallion kävelyfestivaali palauttaa 1990-luvulta peräisin olevan perinteen (Kf palautti sen jo vuonna 22). Tällöin ryhmä nimeltä Aadolfinrinteet laulajat lauloivat jouluhenkisiä lauluja Kallion kaduilla ja kävelivät välillä. Ryhmän nimi juontaa siitä, että ensimmäisen kerran ryhmä esiintyi Aadolfinrinteen portaikossa. Ryhmä esiintyi aina viikolla 51, pari päivää ennen jouluaattoa.

Kallion joulurauhakävely on kävelyfestivaalin 32. yleisötapahtuma vuonna 2023.

Torstaina 21.12 klo 11.45 Kallion joulurauhakävely Kallion joululahja Ukrainalle

Kävely alkaa Sibeliuksen Kellokoraali (Opus 65b) soitolla Kallion kirkon tornista. Sen jälkeen noin 45 minuutin kävelykierros, jonka sisältö on yllätys. Vapaaehtoinen pääsymaksu suoraan Ukrainan tukemiseksi, esimerkiksi pelastakaalapset.fi tilille. Neljäs linja 18.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.